Overview

Stichting de Dataloog is het onafhankelijke, Nederlandstalige platform over big data, data science, machine learning en de datagedreven transformatie. We hebben geen winstoogmerk maar de kosten voor onze activiteiten moeten wel gedekt worden.

De Dataloog brengt de digitale datagedreven wereld op een toegankelijke manier dichterbij. De verschillende podcast formats bieden relevante inhoud voor elke luisteraar.

Met de dataloog willen we mensen in staat stellen om met de juiste argumenten hun mening over data en ai te vormen. Dat doen we door data en AI in de volle breedte en in de diepte te belichten in onze uitzendingen. We kiezen voor de Dialoog om dit te doen, omdat we geloven in het gesprek meer dan eenrichtingsverkeer. We dragen hiermee een steentje bij aan de ontwikkeling van AI voor het Nederlandse bedrijfsleven & de Nederlandse maatschappij.

We maken als podcast echter wel kosten voor hosting, editing en investering in apparatuur. Die kosten moeten we zien te dekken door sponsoring van andere partijen. Bijvoorbeeld, het editen van een podcast kost zo’n 60 minuten per 10-15 minuten podcast maal een uurtarief tussen 60-80 euro. Hosting kosten zijn ongeveer 350 per maand. Kosten voor uren en reizen rekenen we niet mee.

Daarom zoeken we samenwerking partijen. De mogelijkheden voor samenwerking hebben we in onze mediakit samengevat, evenals ons bereik. Interesse gewekt, neem dan gerust contact op met ons.

MediaKit