Overview

Ons eerst gesprek tijdens Google Cloud Summit 2019 in Amsterdam RAI. Velen van ons kennen de Google home smart speaker wel, en dan met name het filmpje waarin een Google Assistent een telefonisch een afspraak maakt met een kapper. Neem die in het groot en voor bedrijven en dan heb je Dialogflow. Deze tool stelt bedrijven in staat om hun processen (Flows) middels sprekende bots in te richten, feitelijk met klikken en slepen kun je een flow van gesprekken met klanten organiseren. We spreken met Lee Boonstra Developer Advocate bij Google en expert in Dialogflow over hoe je een tool als deze snel en slim in kunt zetten, bijvoorbeeld binnen contact centers van bedrijven.

En natuurlijk moeten we even praten over AutoML en hoe developers zonder Data Science achtergrond hiermee aan de slag kunnen.

 

Voor ons was duidelijk dat democratize AI ook gewoon echt is!

 

Shownotes

 

Lee boonstra

Lee ondersteunt sales teams in Google met technische kennis, onder meer over creating conversations for chatbots and voice activated speakers. Daarnaast spreekt zij regelmatig in binnen- en buitenland over voice, machine learning en cloud computing.