Overview

De invloed van generatieve AI op mensen in schrijvende beroepen, zoals marketeers, software-ontwikkelaars, juridisch specialisten en marktonderzoekers, is groot en zal de komende tijd enkel toenemen. Platformen als GPT (tekst) en Dall-E of Midjourney (afbeeldingen) maken de weg vrij voor de introductie van een veelheid aan hulpmiddelen en technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Co-Pilot van Github, maar ook aan Bard van Google en het onlangs geïntroduceerde AWS Bedrock.

In deze aflevering van De Dataloog praten we met Rens Dimmendaal (data scientist), Dennis Vink (cloud engineer) en Mark van Holsteijn (CTO) over de invloed van generatieve AI, zoals Large Language Models (LLM), op de ontwikkeling van software. We bespreken de praktische kant, duiken in de laatste innovaties, en geven ook aandacht aan de juridische aspecten van de inzet van generatieve AI.

Ben je geïnteresseerd in generatieve AI en wil je weten hoe deze technologische golf jouw leven gaat beïnvloeden? Luister dan deze aflevering!