Overview

De Dataloog was live aanwezig bij het inspirerende NTT Data event, Transformation NOW, waar de digitale revolutie van data binnen supply chains centraal stond. Tijdens deze boeiende aflevering duiken we samen met Danny Groothuis, Hoofd Innovatie Life Sciences bij NTT Data Solutions, en Christiaan de Leeuw, expert in Marine Biologie en betrokken bij Nedspice’s food en crop research, in de fascinerende wereld van zwarte peper.

Hoe verandert een simpele peperbes in Vietnam in een onmisbaar ingrediënt voor grote merken zoals Unilever? Nedspice laat zien hoe data uit SAP de weg van een peperbes, van de boerderij in Vietnam tot de planken van internationale voedingsbedrijven, volledig traceerbaar maakt. We volgen de reis van rauwe materialen, via sterilisatie tot de creatie van diverse eindproducten met verschillende keurmerken en specificaties.

Maar data is meer dan alleen traceren. Aan de hand van drie prikkelende stellingen gaan we de interactie aan met het publiek en onze experts. Hoe zeker zijn bedrijven over de volledigheid en foutloosheid van hun data? Zijn onze teams over vijf jaar zelfvoorzienend in rapportages? En zal generatieve AI zoals chatGPT de manier waarop we met data omgaan radicaal transformeren?

Zet je schrap voor een pittige aflevering over peper, data en de toekomst van supply chains! 🌶️📊🔮

Guests