Overview

Medicx.ai

Medicx.ai is het nieuwe label van GoDataDriven en heeft als missie om ai in de zorgsector echt tot uitwerking te laten komen. Ze wil de technologie in de zorg verbeteren door slim gebruik van data en artificial intellingence.

Er zijn genoeg mensen in een ziekenhuis die staan te trappelen om bepaalde werkzaamheden die te simpel zijn voor hen over te laten nemen door algoritmes, maar toch blijven algortimes op de plank liggen.

Dat dit niet altijd even soepel gaat blijkt wel uit de uitzending. We praten met Ivo Everts en Kicky van Leeuwen over barrierers in de board room van ziekenhuizen, algoritmes die op de plank bijven liggen en mooie plannen en inspiratie voor de toekomst.

 

Bio Kicky van Leeuwen

Kicky van Leeuwen is busineess developer bij Medicx.ai. Hoewel ze nog bezig is met haar Master opleiding Technische Geneeskunde heeft ze al zoveel drive om ai in de zorg te implementeren dat ze binnen GoDataDriven nu al een bijdrage levert aan Medicx.ai. Kicky heeft tijdens haar opleiding al een paper gepubliceerd over deep learning voor EEGs.

Kicky heeft vanuit haar opleiding ervaring in het ziekenhuis, onderzoek , en kennis van Python, Keras, PyTorch, TensorFlow, Google Cloud Platform and Matlab.

Kicky spreekt graag voor groter publiek vanuit haar passie voor de zorg, maar nog liever drinkt ze een kop koffie met jou als je dezelfde drive ook voelt!

https://www.utwente.nl/onderwijs/bachelor/opleidingen/technische-geneeskunde/

 

Bio Ivo Everts

Ivo Everts is senior data scientist bij GoDataDriven en binnen GDD overgestapt naar Medicx.ai. hij heeft een PhD aan de UvA behaald op image recognition, maar dan wel de old style versie. Ivo heeft binnen GDD diverse projecten gedaan op bijvoorbeeld predictive maintenance en beeldherkenning. Ook Ivo spreekt graag voor groter publiek en heeft hier een goed verhaal klaar staan.

 

Tijdens de show

 

Nieuws

 

Maatje van mijn Ai logo design gebouwd

https://mybrandnewlogo.com/logo-designs

 

http://www.7wdata.be/data-analysis/finding-needles-in-a-haystack-with-graph-databases-and-machine-learning/?utm_source=twitter&utm_medium=7wdata&utm_campaign=mp-rss-20-7wBlog

 

Tijdens de show

 

https://pytorch.org/

 

Link Clnical survey: https://www.research.net/r/clinicaldata-survey

Link paper Kicky van Leeuwen over EEG classificatie met deep learning: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S138824571831349X

Link cardioai dashboard: https://umcg-cardio-ai.appspot.com/

Over de case om uit te diepen, kunnen we het hebben over ons cardioai project (automatische hartfunctie analyse in 4D MRI data) in samenwerking met UMCG, Siemens en Google. Impressie is hier te zien: https://umcg-cardio-ai.appspot.com/

Link website: https://www.medicx.ai/