De Dataloog is onafhankelijk en objectief, wat betekent dat wij niet financieel gesteund worden door bedrijven om reclame te maken maar jij kunt ons steunen via Patreon.  Wij worden dus niet betaald om het reclame verhaal te vertellen van welke leverancier of consultant dan ook. We hebben oog geen doel om winst te maken, wat wij willen is jou het échte verhaal brengen.  We geloven er namelijk in dat dit belangrijk is.  
Alles wat we maken doen we onder creative commons. Je mag alles hergebruiken voor niet commerciële doeleinden zolang je ons als bron maar noemt.

All kosten en uren zijn voor ons eigen rekening.  Het maken van een professionele podcast kost geld, alleen al de hosting kosten, de editing kosten en de opname apparatuur zelf. De basisstudio van de Dataloog is gesponsord  door het onderzoeksprogramma Urban Technology van de Hogeschool van Amsterdam. Wij zijn de HvA dankbaar voor deze steun!

Sponsoring voor luisteraars via Patreon

www.patreon.com/dedataloog 

Zodra we op stoom gekomen zijn met onze uitzendingen willen we luisteraars de mogelijkheid geven ons te sponsoren. Daarvoor willen we natuurlijk ook iets terugdoen. 

Bedrag per maandDank en Extra’s
5 $ /maand

We danken je oprecht voor je steun, ieder bedrag is welkom ook wat jij ons geeft. Met jouw bedrag kunnen we 3% van de hosting kosten betalen die we hebben per uitzending hebben bij LibSyn. Als dank krijg je van ons de unieke Dataloog Mok waarmee je nog betere data dialogen bij de koffie automaat kunt voeren.

10 $/maand

Yes, Dank, want hiermee kunnen we 10% van de vervoerskosten per uitzending dekken. Als dank krijg je van ons de unieke Dataloog Mok waarmee je nog betere data dialogen bij de koffie automaat kunt voeren.
En omdat je ons support, willen we graag de Goodies die wij krijgen doorgeven aan jou. Daarnaast gaan we door de tijd blogposts schrijven en bonus materiaal opnemen waar jij als sponsor toegang toe krijgt.

20 $/maandBedankt voor je vrijgevige support. Als dank krijg je van ons de unieke Dataloog Mok waarmee je nog betere data dialogen bij de koffie automaat kunt voeren. Omdat je ons steunt willen we je de mogelijkheid geven om vragen aan ons door te geven die we aan geplande gasten kunnen stellen tijdens of na de uitzending. Daarnaast gaan we door de tijd blogposts schrijven en bonus materiaal opnemen waar jij als sponsor toegang toe krijgt.
100 $ /maandBedankt dat je zo’n grote sponsor bent.. Als dank krijg je van ons de unieke Dataloog Mok waarmee je nog betere data dialogen bij de koffie automaat kunt voeren. Omdat je ons met zo’n groot bedrag steunt, willen we je de mogelijkheid geven om via live stream vragen aan gasten te stellen. Deze stream is alleen toegankelijk voor jou en de andere gouden sponsoren en de resultaten zijn alleen voor jullie te beluisteren.

 

Sponsoring voor bedrijven

Hoe meer budget we hebben voor lanceren van campagnes via Google Ads of Linkedin hoe groter het bereik van De Dataloog uitzendingen kan worden. 

De volgende bedrijven hebben een maand kosten van de Dataloog gesponsord